FAQ

FAQ (veel gestelde vragen)

Op deze pagina tref je de meest voorkomende vragen over magnetiseren, helderziendheid, inzicht krijgen en hulpmiddelen.

Als de artsen niets meer kunnen doen, wat dan?

De meeste mensen zijn inderdaad eerst naar hun huisarts of specialist geweest. Als zij de mededeling krijgen dat er niets aan te doen is dan wil dat niet zeggen dat je je er bij neer hoeft te leggen. In veel gevallen is er nog wel iets aan te doen. Je kunt door middel van magnetiseren bijvoorbeeld de pijn verlichten of zelfs genezen van de kwaal.

Wat zijn de kosten?

De tijd die een consult in beslag neemt varieert van 30 minuten tot 1 uur afhankelijk van het soort consult. De kosten varieren tussen de 25,- en 120,- per consult. U kunt ook telefonisch contact opnemen en bellen naar telnr. Nederland: 0909-8333 90ct p/m (menukeuze 2 daarna code 05) en Belgie: 0907-37471 1,50 p/m (menukeuze 2 daarna code 05).

Kan ik het terug krijgen van de verzekering?

Jammer genoeg kun je de kosten van een behandeling op paranormaal gebied nog niet terugvorderen via de verzekering of ziekenfonds. Hopelijk kunnen wij als paragnosten binnen afzienbare tijd de verzekeringsmaatschappijen ervan overtuigen dat het noodzakelijk is om magnetiseren etc. toe te voegen aan de bestaande verzekeringspakketten.

Win ik een prijs?

Een prijs winnen heeft alleen te maken met "geluk hebben". Als het echt zo was dat een paragnost op voorhand de nummers van bijvoorbeeld de lotto kon vertellen dan zou iedereen die nummers invullen en niemand een grote prijs winnen. En buiten dat, een paragnost zou dan zelf de nummers wel invullen op het lottoformuliertje als hij/zij zeker wist dat het de winnende getallen waren.

Word ik rijk?

Ik kan bij een persoon zien of er financiele verbetering komt. Ik kan zien of er een verrassing onderweg is. Maar zien of iemand rijk wordt heeft te maken met de stappen die iemand neemt en waar zij zich mee bezig houden. Daar kan ik iets over vertellen. Op het moment dat iemand zich ergens mee bezig houdt en daar iets over vraagt dan kan ik zeggen wat ik zie of hoor en dat doorgeven. Het is mogelijk dat ik dan een bepaalde weg voor mij zie die naar rijkdom kan leiden. Maar dan nog is het aan de persoon of die er iets mee doet, ja of nee.

Hoe oud word ik?

Wat zou je doen als je wist hoe oud je zou worden? Als je alleen maar leeft met een voorbereiding op de dood dan leef je niet. Dan leef je naar de dood toe. Je leven draait om het hier en nu van dit moment. Stel dat ik het je zou vertellen, zou je het dan geloven? En stel dat je op je bed ligt te wachten met de wetenschap "vandaag ga ik dood". Dan komen er ongetwijfeld vragen in je op over de dingen die je graag anders had willen doen in je leven. Zoals; "had ik maar contact gezocht met ...., dan had ik het nog goed kunnen maken". Of "Als ik nu.....dan..? Etc. etc. Je bent nu in de positie en hebt de mogelijkheid om je dit soort vragen vandaag te stellen. Je kunt je toekomst er een stuk duidelijker en aangenamer door maken want je leeft.

Heb je vragen die nog niet op deze lijst voorkomen maar er wel in thuis horen, dan hoor ik dat graag. Je kunt mij je vraag telefonisch doorgeven op nr. Nederland: 0909-8333 90ct p/m (menukeuze 2 daarna code 05) en Belgie: 0907-37471 1,50 p/m (menukeuze 2 daarna code 05) waarna deze wordt toegevoegd aan de pagina.