Consult

Wat zijn de kosten voor een consult?

Hoeveel tijd neemt een consult in beslag?

De kosten voor een consult zijn afhankelijk van diverse factoren.

Je kunt een afspraak maken voor een inzichtgevend consult, een behandeling d.m.v. "magnetiseren", een helderziend consult over verleden, heden of de toekomst d.m.v. een foto met eventuele vragen of een combinatie-behandeling. Bijvoorbeeld een inzichtgevend consult samen met een behandeling d.m.v. magnetiseren. Er zijn diverse combinatie mogelijkheden.

Ook kun je er voor kiezen om een van de genoemde consulten en/of combinaties samen met je partner te doen.

De kosten voor een behandeling zijn afhankelijk van de tijd, soort behandeling, aantal personen en zijn afhankelijk van je maandinkomen. Mensen die kunnen aantonen dat zij hun inkomsten van een uitkerende instantie krijgen hebben recht op een korting voor alle genoemde behandelingen.

De tijd die een consult in beslag neemt varieert van 30 minuten tot 1 uur afhankelijk van het soort consult. De kosten varieren tussen de 25,- en 120,- per consult.

Over het algemeen komen wij er wel uit!

Mocht je nog vragen hebben over een behandeling of de kosten daarvan dan kun je contact opnemen door een bericht te sturen naar e-mail naar moniquedegraaf@outlook.com of naar dit mobiele nummer: 0641885000.