Relatie

Relatie problemen of problemen op sexueel gebied?

Veel mensen hebben problemen in hun relatie en/of op sexueel vlak en hebben behoefte aan raad of inzicht. Niet iedereen kan of wil er openlijk over praten. En een bezoek aan de huisarts of zelfs psychiater wordt vaak als een belemmering ervaren.

De diverse sexuele problematiek van veel mensen kunnen in de meeste gevallen worden opgelost d.m.v. een consult. U kunt mij om raad vragen op alle gebieden ook sexuele. Geen enkele vraag is vreemd, bizar of verkeerd behalve als de vraag niet gesteld wordt.

U wordt niet beoordeeld of veroordeeld en uw privacy is gewaarborgd.

Indien u besluit om een afspraak te maken voor een consult worden uw persoonlijke gegevens niet openbaar gemaakt of aan derden doorgegeven en met uw problematiek wordt zorgvuldig omgegaan.

Veel mensen durven toch niet direct de stap te zetten om bij mij langs te komen. Dat is geen probleem want u kunt ook kiezen voor een telefonisch consult. Ik ben bereikbaar van maandag t/m zondag op nummer Nederland: 0909-8333 90ct p/m (menukeuze 2 daarna code 05) en Belgie: 0907-37471 1,50 p/m (menukeuze 2 daarna code 05)

Indien u zich beter op uw gemak voelt in uw eigen omgeving, is het mogelijk om een consult aan huis te krijgen. Houdt wel rekening met de extra kosten die worden berekent bij een bezoek aan huis.